BigBrotherAlbania10LiveBig Brother Albania 10 – Te gjithe ne pritje per konfirmimin e dates premier te Big Brother Albania 10, mirpo bazuar ne edicionet e kaluara te big brother albania, Big Brother Albania pritet te filloj ne fund te muajit Shkurt 2016 apo ne fillim te muajit Mars 2016.

Besojm dhe shpresojm se edhe ky edicion do jete perplot befasi edhe te jete me shikueshmeri te madhe si ne edicionet e kaluara.

Per me shume informacione dhe te reja rreth Big Brother Albania na pelqeni ne faqen tone ne facebook si edhe beni bookmark kete webfaqe. Ju faleminderit.

Share Button
loading...